Upptäck Afrika med Afrikasafari.se

Många svenskar drömmer om att få uppleva lejon, zebror, giraffer med flera, i sitt naturliga habitat. Med andra ord önskar man att uppleva Afrikas vilda natur, på kontinenten där allt troligtvis startade för människan som art. Det kan kännas krångligt, och ibland osäkert, att resa till Afrika, och därför stannar det allt för ofta med en dröm. Men det har faktiskt aldrig varit lättare, att resa på safariresa till Afrika.

Resebyrån Afrikasafarai.se grundlades 2006, och redan efter ett år hade 70 kunder varit med på en oförglömlig resa till Sydafrika. Sedan dess har tusentals resenärer rest med Afrikasafari, och i dagsläget erbjuder Afrikasafari.se resor till sex olika huvudresmål på den afrikanska kontinenten. Däribland de mycket populära destinationerna Sydafrika och Tanzania.

Resekonceptet

Afrikasafari.se har en övergripande målsättning, som är att alla kunder skall få en upplevelse ör livet, varje gång!

Förutom att erbjuda resmål som är lämpliga till safari, och som därför ger extraordinära reseupplevelser, läggare man även vikt på andra facetter av upplevelseresor. All för att skapa nöjda och återkommande kunder. Man erbjuder alltid personlig service, detta via engagerade medarbetare med hög kompetens. Det skall alltid vara enkelt att välja, och att boka, sin egen drömresa. Det är alltid ett mål för Afrikasafari, att reseupplevelsen skall överträffa kundernas förväntningar.

Ett par argument för att välja afrikasafari.se

Service

Afrikasafari.se består av ett erfaret team med kompetenta och engagerade medarbetare. Dessa har specialitet i safariresor till Afrika och de olika resmålen. Det är av yttersta vikt för Afrikasafari.se, att man som kund känner sig trygg – både vid bokning och under själva resan. Man har därför guider med stor lokal kännedom vid de olika resmålen, och man kan alltid komma i kontakt med Afrikasafari.se. Detta gäller såväl före, under och efter sin resa.

Väl utvalda destinationer

Afrikasafari.se har ett väl genomtänkt urval av afrikanska resmål. Många av resorna är dessutom kombinationsresor där man besöker flera nationalparker och/eller turistmål på en och samma resa. Samtidigt kan man vid några av resorna kombinera solsemester, med safariupplevelser. Huvudresmålen är idag: Sydafrika, Kenya, Namibia, Zambia, Tanzania, Kilimanjaro, Botswana och Uganda.

Adresse

Adresse:

Hasselager Centervej 29 DK-8260 Viby J

GPS:

56.1161085283, 10.1310706925

Telephone: