Res till Asien med Asiatours.se

Svenskarnas mest populära resmål utanför Europa, har länge varit Thailand. Fantastiska stränder och ”sommar mitt i vintern” är troligen det som lockar mest. Men Asien, härunder Thailand, har mycket mera att erbjuda än enbart sol och badsemester.

Asiatours.se grundades 2013, och är en resebyrå som drivs av Aclass A/S. Konceptet handlar om att man fokuserar på reseupplevelsen. Detta genom unika reseprogram, expertkunskap, personlig service och inte minst rimliga priser. Asiatour.se fokuserar på den asiatiska kontinenten och erbjuder i nuläget resor till hela 13 olika resmål i Asien. Däribland kan nämnas Thailand, Kambodja, Kina och Sri Lanka.

Asiatours Resekoncept

Asiatour.se har en övergripande vision och målsättning, som är att alla kunder skall få en upplevelse ör livet, varje gång!

Förutom att erbjuda intressanta resmål, med fantastiska och unika reseupplevelser, läggare man även vikt på allt annat som har att göra med nöjda och återkommande kunder. Man erbjuder som en självklarhet personlig service, detta via medarbetare med hög kompetens. Det skall vara enkelt och smidigt att välja, och såklart att boka, sin drömresa. Det är alltid ett mål i sig själv att reseupplevelsen skall överträffa kundernas förväntningar. Detta när man låter asiatours.se arrangera sin resa till Asien.

Ett par bra argument för att välja asiatours.se

Service

Asiatour.se består numera av ett stort team med engagerade och kompetenta medarbetare. Teamet har samlat en massa erfarenhet med resor till Asien och med de olika resmålen. Det är väsentligt för Asiatours att man som kund känner sig trygg, såväl vid bokningen som under själva resan. Man har därför alltid guider med stor lokal kännedom vid de olika resmålen. Och man kan alltid komma i kontakt med Asiantour.se – detta före under och efter sin resa.

Brett urval av destinationer

Asiatour.se har ett allt större urval av resmål i Ost- och- Sydostasien. Utvalda resor är dessutom kombinationsresor där man besöker flera länder och/eller turistmål på en och samma resa. Huvudresmålen är idag: Sri Lanka, Thailand, Vietnam, Laos samt indonesiska Bali, Java, Sumatra Maldiverna, Japan, Kina, Kambodja, Myanmar/Burma, och Sulawesi.

Adresse

Adresse:

Hasselager Centervej 29

GPS:

56.115857, 10.130829

Telephone: