Tretti.se erbjuder ett stort sortiment av vitvaror på nätet. Faktum är att Tretti.se är en av de största butikerna inom området i Norden och att de flera gånger blivit utnämnda till Årets E-handlare. Om du letar efter en ny tvättmaskin så bör du göra ett besök hos Tretti.se.

Titta gärna igenom sortimentet hos Tretti.se. Chanserna att du hittar en ny, bra tvättmaskin är väldigt goda. Tretti.se säljer högkvalitativa produkter till bra priser. Dessutom erbjude de snabba leveranser och en kunnig och trevlig kundtjänst.

Tips till dig som ska köpa ny tvättmaskin

När du ska köpa en ny tvättmaskin finns det en rad saker du behöver tänka igenom. För det första bör du fundera över hur stor tvättmaskin du behöver. Om du har en stor familj kan det vara bra med en av de lite större modellerna som kan tvätta större mängder tvätt per program. Kolla också så att tvättmaskinen säkert ryms där den ska stå. Du kan fördjupa dig mer kring tvättmaskiner här.

Energiklass och funktioner

För det andra bör du fundera över vilken energiklass du vill att din tvättmaskin ska vara märkt med. A+++ innebär den mest energisnåla varianten. Med en sådan sparar du också pengar på sikt eftersom den inte drar lika mycket ström som andra modeller.

Till sist är det bra att se över vilka funktioner och program som finns tillgängliga hos den modell som du tittar närmare på. Kanske vill du ha en tvättmaskin med inbyggd våg som väger tvätten innan programmet startar – det gör att maskinen blir mer energieffektiv.

Du kanske föredrar en toppmatad maskin framför en frontmatad? Valet beror i hög grad på vilket arbetssätt som är mest ergonomiskt beroende på hur maskinen ska placeras.

Besök Tretti.se

Hos Tretti.se hittar du mängder av vitvaror, inte bara tvättmaskiner. Gör ett besök i deras butik och ta del av deras stora sortiment av praktiska hushållsprodukter.

 

 

Adresse

Adresse:

Cementvägen 1, 136 50 Jordbro

GPS:

59.1447218, 18.110823500000038

Telephone:

-

Email:
Web: