Upptäck Latinamerika med Lamatours.se

Vi svenskar är ett folk som reser mycket. Dels beror det kanske på att vi är ett relativt rikt land, men det spelar nog även in att vi har ett så långt, mörkt vinterhalvår. Det är inte så konstigt att man längtar bort ibland. Har man redan upplevt en massa charterfavoriter i Europa, så längtar man kanske långt, långt bort. Där som det alltid är sol och sommar när vi har vinter hemma. Och där som man kan uppleva spännande kulturer och historia.

Resebyrån Lamatours.se grundlades 2012, och man har fokus på resor till Latinamerika, helt efter samma ide och koncept som systerbolagen afrikasafari.se och asiantours.se. Även dessa drivs, precis som lamatours.se, av danska Aclass A/S. I nuläget erbjuder Lamatours.se rundresor i tolv olika latin- och- sydamerikanska länder, häribland kundfavoriter så som Peru och Brasilien.

Stort och beprövat urval av spännande resmål

De flesta av de resor som Lamatours.se erbjuder, är kombinationsresor där man besöker mer än ett land. Dessa kombinationsresor kan i vissa fall låta resenärerna kombinera upplevelser och guidade turer med solsemester på paradisliknande stränder. Lamatours.se har valt ut sina resmål med hänsynstagande till att resenärerna skall få så spännande och unika upplevelser som överhuvudtaget möjligt. Och det skall alltid föregå till lägst möjligt pris. De resmål lamatours arrangerar resor till för närvarande är: Kuba, Costa Rica, Peru, Mexiko, Bolivia, Ecuador & Galapagos, Chile Argentina, Colombia, Brasilien, Chile, Guatemala och Nicaragua.

Flexibilitet och avresegaranti

Det skall vara smidigt, enkelt och framförallt flexibelt att boka sina resor till Sydamerika hos resebyrån Lamatours.se. Byrån har därför olika alternativa avresedatum till alla sina många resmål – året runt. Det bör därför garanterat kunna finnas ett resedatum som passar den individuella kunden.

Lamatours.se erbjuder som en bonus avresegaranti. Det innebär att kundens resa alltid kommer att genomföras när den väl är betald. Detta oavsett om man reser ensam eller i sällskap.

Adresse

Adresse:

Hasselager Centervej 29 DK-8260 Viby J

GPS:

56.1158749663, 10.131022354

Telephone: