Whiteaway.se – ditt vitvaruvaruhus på nätet

Whiteaway.se är en stor och väletablerad skandinavisk webbutik, med ett väldigt gott renommé. Whiteaway erbjuder ett stort urval av varor till hushållningen. Man erbjuder till dels en stor mängd vitvaror såsom kylskåp, torktumlare och tvättmaskiner. Men i sortimentet finner man även andra mindre hushållsapparater såsom matberedare, vattenkokare och kaffemaskiner. Dammsugare såsom handdammsugare, klassiska snabeldrakar eller moderna robotdammsugare är såklart att finna hos Whiteaway. Så även en mängd tillbehör och liknande till deras produkter. Det rekommenderas med andra ord att man surfar in och själv upplever det heltäckande sortimentet. Produkterna erbjuds alltid till ytterst konkurrenskraftiga priser. Alla produkter i webbutiken är av hög och beprövad kvalitet, och de kommer från väletablerade och populära tillverkare. För att inte påståendet om låga priser skall vara tomma ord, så erbjuder Whiteaway en prisgaranti på alla sina lagervaror.

Fri frakt & Fokus på nöjda kunder

Whiteaway.se har en vision om att erbjuda en servicenivå till sina kunder och samarbetspartners på ett sätt, som skapar ett mätbart mervärde och glädje – idag och i framtiden. Kunden skall alltid uppleva att man står i centrum, och man skall därutöver känna sig trygg vid handel genom webshoppen. Whiteaway vill väldigt gärna hjälpa till, och härunder vägleda kunden med att göra rätt köp. Allt efter kundens önskemål. Om kunden efterfrågar hjälp eller rådgivning i förbindelse med köp, då sitter Whiteaways vitvaruexperter klara. De kan kontaktas såväl via telefon som via e-mail eller Chat.

Whiteaways kundservice kan normalt kontaktas alla veckans 7 dagar. Webbutikens stora katalog av köpguider och produktbeskrivningar ligger dessutom tillgängliga dygnet runt. Det spelar alltså egentligen ingen roll när på dygnet man väljer att handla hos Whiteaway.  Köpupplevelsen skall alltid upplevas som positiv och utan krångel. Whiteaway erbjuder även fri frakt på sina varor, och levererar alltid varorna till kunden snarast möjligt vid beställning. Oftast är leveranstiden därför omkring bara 2-3 dagar.

Adresse

Adresse:

Svetsarvägen 15, 171 41 Solna

GPS:

59.3595594, 17.9806499

Telephone: